Home Auto delovi Novi sistem elektronske razmene ključeva čuva socijalnu distancu

Novi sistem elektronske razmene ključeva čuva socijalnu distancu

by admin

Norveška kompanija uvodi sistem razmene ključeva koji je pogodan za pandemiju.

Norveški sistem razmene ključeva koji je prvobitno razvijen za ekonomiju deljenja sada se predstavlja kao rešenje za auto-popravke tokom trenutne pandemije.

Jedinstveni sistem omogućava da se ključevi sigurno skidaju i podižu u servisima bez ikakvog fizičkog kontakta. Poduzetnik Arne Eivind Andersen, osnivač i izvršni direktor kompanije Sharebok, kaže da je njegov najnoviji proizvod, S-18 Safe ServiceStation, izazvao veliko interesovanje za popravke čak i pre nego što je Covid-19 izazvao zabrinutosti zbog socijalne distancije. „Situacija COVID-19 dramatično je potakla interesovanje za naš novi kabinet S18-Safe, posebno zato što omogućava zaposlenima da popravljaju automobile bez ikakvog fizičkog kontaktiranja sa klijentima“, rekao je. S-18 je izdanak originalnog Andersenovog sistema Sharebok, razvijenog 2016. za industriju deljenja imovine i vozila.

Već popularni širom Evrope, Sharebok proizvodi se sada prodaju u Severnoj Americi. Andersen kaže da je žalba kabineta S-18, pored sprečavanja fizičkog kontakta, ugrađeni softver koji upravlja raznim rutinskim funkcijama uobičajenim u servisima. „Nova servisna stanica S18-Safe ima više funkcija nego samo razmena ključeva“, rekao je. „Prava vrednost kabineta ugrađena je u softver, gde se integrišu integracije sa spoljnim sistemima koji se koriste u automobilskoj industriji, poput sistema plaćanja i rezervacija.“ S18-Safe ServiceStation razvijen je u saradnji Sharebok-a, Mekonomen Group-a i Innovation Norvai-a i već je instaliran u većem broju auto servisa. „Sada se radujemo da ćemo narednim mesecima pomoći još većim popravkama u ostatku Skandinavije. Mi smo zapravo spremni za isporuku širom sveta “, rekao je on.

You may also like

Leave a Comment