Home Turizam Rent a car Niš

Rent a car Niš

by admin

U poslednje vreme ljudi uočavaju prednosti iznajmljivanja automobila. Nekada se smatralo da je to mnogo skupo, međutim, ukoliko se dobro raspitate i preračunate videćete da je u nekim slučajevima povoljnije  koristiti rent a car usluge nego na primer taksi ili kupiti sopstveni automobil. Danas ima sve više rent a car agencija koje nude svoje usluge i to ne samo u glavnom gradu, već i u ostalim gradovima Srbije. 

Ar renta car u Nišu

Niš je jedan neobičan grad na jugu Srbije. Nalazi se  u nišavskoj kotlini i oduvek se smatra „kapijom istoka i zapada.“ Bogatstvo ovog grada  ne oogleda se samo u prirodnim već i u antropogenim vrednostima. Ljudskom rukom su u ovom gradu nastale izuzetne građevine koje su i danas svedoci burne istorije. Još jedna stvar po kojoj se ovaj grad ističe su južnjački temperament, gostoljubivost i srdačnost . Gde god da svratite osesaćete se dobrodošlim. Nišlije su tu da Vam izađu u susret za sve i da Vas ljubazno dočekaju. Ovaj grad se takođe može pohvaliti i aerodromom. Iako se ubraja u aerodrome manjeg obima, aerodrom ,,Konstantin Velikiˮ ipak  pruža zavidnu ponudu kada je reč o letovima.
Ono što posebno privlači putnike jesu jeftini letovi koji se mogu realizovati preko ovog aerodromai koji zaista predstavljaju posebnu atrakciju poslednjih nekoliko godina. Iz navedenih razloga, agencija Ar rent a car je otvorila svoje poslovnice i u Nišu. Aerodrom Konstantin Veliki je prva lokacija na kojoj je agencija počela da nudi svoje usluge. Nudi odlična vozila po najpovoljnijim cenama.  Na vama je da javite lokaciju na kojoj želite vozilo da vas čeka i da se sa uživanjem odvezete na željeno mesto. Rent a car Niš  vrši dostavu vozila sa Niškog aerodrome na željenu adresu.

Iznajmljivanje vozila 

Iznajmljivanje vozila se vrši brzo i jednostavno. Vozilo možete rezervisati online ili na licu mesta. Što se tiče voznog parka on je veoma raznolik i nudi za svakoga po nešto. U ponudi se nalaze manji, veći automobili, kombiji..  Automobil koji ćete iznajmiti zavisi od Vaših afiniteta, vrste putovanja, broja putnika.. Ukoliko niste aktivan vozač, možete iznajmiti i vozilo sa vozačem, na taj način nećete morati da vodite brigu o parkiranju, jednosmernim ulicama i gorivu. Ukoliko se odlučite za vozilo bez vozača, možete iznajmiti gps navigaciju. Jako bitna stvar o kojoj bi trebalo da vodite računa prilikom iznajmljivanja vozila jeste bezbednost vozila. Rent a car Niš o tome izuzetno vodi računa, sva vozila su prošla sve tehničke i servisne provere. 

Osiguranje je takođe jedna od najvažnijih stvari o kojima se morate raspitati pre nego što se odlučite za usluge određene agencije. Agencija Ar rent a car nudi kasko osiguranje sa učešćem u šteti do visine depozita, što znači da u slučaju saobraćajne nezgode ili kradje automobila Vaše učešće iznosi depozit koji ste ostavili prilikom preuzimanja automobila, a koji se kreće od 200€ pa naviše. Automobil možete iznajmiti i sa Ful osiguranjem za koje visina doplate zavisi od klase automobila, a biće vam prikazana na sajtu prilikom rezervacije.

Često je ljubaznost upravo ono što presudi da li ćete odabrati neku rent a car agenciju. Rent a car Niš  je tu da Vam maksimalno izađe u susret i odgovori na sva Vaša pitanja a iznajmljivanje automobile učini lakim i jednostavnim.

You may also like

Leave a Comment