Home Auto vesti Skoda Kamiq (2020)

Skoda Kamiq (2020)

by admin

Što se tiče opisa Škode Kamik, gotovo je lakše navesti stvari koje to nisu. Nije uzbudljivo. Nije velika. Nije malo. To nije terenac. To nije crossover. To nije hečbek. Nije brzo. Nije jeftino. Nije skupo. Nije loše.

Ovo poslednje je suština stvari. Za kupca koji traži nešto stoično i čvrsto uklješteno između svih ostalih stvari na tržištu – Nissan Juke, Seat Arona, Renault Captur, Volksvagen T-Cross i tako dalje – što dolazi sa trikom ili stvarima, ili stigmom, koja definiše ih, onda bi to mogao biti savršen automobil.

Najbolji mali crossover terenski automobili – na CAR-u Krajnje uvredljiv i pasivan u gotovo svakom pogledu, čini se kao da se automobil izvinjava što su svi ostali preglasni, oštri, uobičajeni ili dizajnirani ili naporni. U tom smislu mi se više sviđa: izgleda kao crossover ili SUV, ali takođe i kao hatchback. Čini se da ovo u potpunosti zavisi od toga gde je parkirano i od čega je dalje. Za vizuelno uzbuđenje moraćete dugo i naporno da pretražujete, ali otkrio sam neke tragove vrtoglavog izgleda u svetlosnim kućištima i zadnju remenicu sa hromiranim efektom koja predstavlja verziju automobila RS6 Avant za mališane. To je to. Kamik je potpuno neupadljiv i na njega ne utiče.

Kamik je dobar automobil. Prikladan je za porodicu sa prostranim i pametno uređenim enterijerom koji se oseća dobro izgrađen i opterećen dobrom količinom opreme i korisnim dodirima. Takođe nema zamerki na način vožnje, jer je jednostavan, dovoljno oplemenjen i uredno se nosi, dok serija motora obavlja posao koji se od njega traži. Mališan koji sam vozio donosi uštedu goriva i tiho je efikasan. Ni na koji način nije uzbudljivo. Nema žalbi ni na cene. Mesečnici PCP rade na približno istoj količini novca kao Arona, i nešto više od Captura. Na kraju mi se prilično svideo Kamik. Ovo je zadana postavka za ovaj automobil, radije ga volite, za razliku od toga da ga volite ili mrzite, jer se gotovo nema zbog čega naljutiti ili iznervirati Tako introvertiran, uvredljiv i nerazgovetan, pitam se da li bi Kamik mogao u potpunosti proći pored njega, dok kupci traže nešto sa malo više priče i nešto više zujanja, automobil sa kojim biste mogli završiti ako zaista ne možete odlučite se za ostale: stabilna opcija, ali nikada automobil koji sanjate da posedujete.

Motor:999cc three-cyl turbo, 113bhp @ 5000rpm, 148lb ft @ 2000rpm
Menjac:Six-speed manual, front-wheel drive
Performanse:9.9sec 0-62mph, 121mph, 42.8-49.6mpg, 112g/km CO2
Tezina / materijal:1156kg, steel
Dimenzije (duzina/srina/visina u mm):4241/1793/1553mm

You may also like

Leave a Comment