Home Auto vesti ŠKODA zadirkuje sa prvim skicama potpuno nove OCTAVIA RS iV

ŠKODA zadirkuje sa prvim skicama potpuno nove OCTAVIA RS iV

by admin

ŠKODA podiže iščekivanje potpuno nove ŠKODA OCTAVIA RS iV. Češki proizvođač objavio je tri zvanične skice spoljašnjeg dizajna, koje prikazuju sportski top-topper za četvrtu OCTAVIA generaciju, koja će imati svoju svetsku premijeru 3. marta na Sajmu automobila u Ženevi. Crni detalji RS-a s potpisom naglašavaju dinamički jezik dizajna elegantno proporcionalnog ŠKODA najboljeg prodavača, čije su dimenzije malo porasle u odnosu na prethodnika. Kao prvi ŠKODA RS model koji ima plug-in hibridni pogonski sklop, OCTAVIA RS iV jedinstven je po načinu na koji kombinuje porodičnu univerzalnost i sportske performanse kao i održivost i efikasnost.

Dvadeset godina nakon debatiranja prve OCTAVIA RS, ŠKODA OCTAVIA RS iV spremna je da otvori sledeće poglavlje onoga što je postalo izvanredna priča o uspehu. OCTAVIA RS je izuzetno popularna u okviru serije modela: na osnovnim evropskim tržištima ŠKODA Nemačke, Ujedinjenog Kraljevstva i Švajcarske svaki peti OCTAVIA dostavljen kupcima završio je kao model RS. Kupci cene kombinaciju velikodušne unutrašnjosti, svestranosti i sportskih performansi. S dodatnim hibridnim pogonskim agregatom koji generiše sistemsku snagu od 180 kV (245 PS), potpuno novi OCTAVIA RS iV odlikuje se vrhunskom potrošnjom goriva i niskom emisijom CO2, što ga čini posebno održivim.

Dizajnerske skice otkrivaju OCTAVIA RS iV u kupe stilu i dinamičnom COMBI formatu. Najupečatljiviji dizajnerski elementi su crna ŠKODA rešetka i sportska prednja pregača sa velikim ulazima za vazduh i karakterističnim crnim detaljima. Veliki točkovi od legura, difuzori na prednjem i zadnjem delu i spojleri na vratima salona i zadnjoj ivici COMBI krova podvlače dinamičnu privlačnost OCTAVIA RS iV.

You may also like

Leave a Comment